Either you’re actively looking for an opportunity or interested to stay informed about relevant openings in the future, feel free to share your contact information.

Your details

Upload CV

Our data privacy policy: English/Hungarian

INFORMANT ON THE PROCESSING OF PERSONAL DATA
(In force: from 15.05.2018)

Please read the following information carefully!

During your contact with Carbyne Kft. we process your personal data in accordance with the following. You can have resort to the services of Carbyne Kft. under the below detailed conditions.

1. In the framework of what activity do we process your personal data?

The Controller processes the data of the persons having resort to its services (hereinafter: "you") in the course of its selection procedure in connection with personnel placement.

We may get in touch with you in the following ways:

  1. The Controller contacts you
    1. in the social media we ask you to contact and to confirm the contact; in this case the contact is established between the Controller and you according to your expressed intent;
    2. a third person provides the Controller with your data, in which case the Controller promptly contacts you after receiving the data; you may object to the processing or you may accept it when we contact you.
  2. You contact the Controller
    1. through the website of the Controller; in this case you may contact the Controller only after having read this Informant;
    2. you contact the Controller in the social media; in this case you may contact the Controller ultimately through the Controller's website as well, after having read this Informant;
    3. the Controller receives your application and contacts you through another employment agency website;
    4. you contact the Controller per e-mail;

After contacting and informing you appropriately, you may indicate it on the website www.carbyne.hu that you have resort to the services of the Controller. In case you have resort to the services, we record your personal data in our database. Thereafter, we process your personal data according to this Informant in order to provide you with the services also set out herein.

Goal of data processing:

  • The Controller offers you a long-term carrier counselling service. In the framework of this the Controller records you in its database for the purposes of
    • participating in an potential job application in the future, placement of staff;
    • application for the specific job advertised by the mediation of the Controller;
    • participating in a certain client’s Talent Mapping program
  • provides you carrier counselling in the form of newsletters;
  • ensures you personal counselling on an occasional basis;
  • • forwarding your data to a certain client as part of the recruitment or Talent Mapping service

We process your personal data in order to ensure the above services, namely

  • we record and register them in our database;
  • we forward them to our client advertising the specific job corresponding with your demands or to our client, who requested the Talent Mapping (see below) service;; in this case we inform you of the identity of the client in advance and ask for your consent to the placement off staff;
  • we send you carrier advises, personalised information on the opportunity of the participation in a job application;
  • by processing your personal data we enable your participation in the selection procedures conducted for our clients.

The Talent Mapping service is a tailor-made solution to our clients, where Carbyne introduces some highly skilled experts with well-defined experience and educational background without offering a certain job opportunity during the program. During Talent Mapping we proved a short summary of the selected experts detailing their background in the respected field. Talent Mapping is the preliminary stage of the recruitment process, does not mean application to an existing job. We ask the Candidate’s permission before inviting the Candidate to participate in the Talent Mapping program. In this case Carbyne and the Client are both considered as data controllers. During Talent Mappaing, we handle and retain the candidate’s data up to 26 months.

We do not process your personal data for dissimilar purposes than the purposes determined herein, unless we are obligated to a processing differing from the above in order to comply with a legal obligation.

The processing by the Controller does not qualify as online recruiting activity exercised without human interference, since we contact you individually.

2. The scope of the processed personal data
We process the personal data provided by you (name, e-mail address, mobile number) and the personal data provided by you at your discretion in your curriculum vitae and recorded at the subsequent (personal or by telephone) interview and the reference data received from third persons given by you.

In addition, based on the interview with you, the Controller may add further comments, observations to the personal data provided by you, which qualify as personal data as well and the Controller processes them.

The Controller processes special data (e.g. data concerning health status, criminal personal data) solely with your previous written consent and only in case if it is necessary in the course of the selection to a specific job offer you applied for. The Controller shall not be liable for the processing of special data (e.g. included in the CV uploaded during the online registration), which it is informed about without the expressed request of the Controller.

3. The legal basis of the processing
We process your personal data for the purposes of providing you the personnel placement selection services (including Talent Mapping services) and contacting you before providing the service. The processing is necessary for providing the service, without it the Controller cannot provide you the service, so if you incidentally do not consent to the processing of your data, you cannot have resort to the services of the Controller.

In case the Controller gets your personal data from a third person, the legal basis of the processing necessary to the contact is the enforcement of the legitimate interest of the Controller. The legitimate interest of the Controller is the interest related to exercising its personnel placement services, which activity can be realized by contacting the persons participating in the job offers with potential result. The contact in the framework of its activity necessarily involves the processing of personal data, the Controller cannot exercise its activity without processing personal data.

In the latter case, bearing in mind the consideration of interests prescribed by law, you are contacted in a way so that your interests are not injured. In order to ensure this:

  • we obtain solely your name and phone number as your personal data from a third person recommending you;
  • we process your personal data obtained so for the possibly shortest period and we contact you as soon as possible;
  • we contact you at the most appropriate time possible, we do not disturb you during the working hours;
  • based on the contact, if you do not consent to the further processing, we promptly erase your personal data;

If the Controller contacts you by relying on data obtained from a third person, beside this Informant it informs you of the source of your personal data when contacting you.

4. Processing activities, data transfer, the possible addressees of the data
We record your personal data obtained during the first contact in our database.
If we contact you per e-mail, then your data sent per e-mail is stored also by the mail system. Your data sent during the log-in through the website are directly recorded in our database.

Regarding the record, the registration in our database and the subsequent process of your personal data, solely the employees of the Controller proceed beside the addresses defined below, regarding whom the Controller ensures that their proceeding complies with the processing laws and this Informant.

We set our data base in a cloud-based CRM system, the compliance of which system with the laws on processing is ensured by the service provider. The provider of the CRM system records and processes your data as a processor. The name and contact of the processor:

Neam: Bullhorn International Limited;
Seat: 8th Floor 155 Bishopgate, London EC2M ETQ, Egyesült Királyság;.
E-mail address: sales@bullhorn.com;

Our mail system is operated by Google LLC, it processes your personal data, which reach the Controller by using the mail system, as processor accordingly.

Name Google LLC;
Seat: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
E-mail address: [*];

 

The cookies set out below are also operated by Google as processor.

The data recorded in the mail system and in the CRM system are recorded on a server in a third country, which third country shall be deemed as a secure third country under the relevant laws.

We record also the report of the personal interview, including your personal data in our CRM system.

We transmit your personal data stored in our CRM system to our client which advertised the job offer you are interested in and the identity of whom we inform you in writing (in e-mail) in advance in each case. Our client advertising the job application or using our Talent Mapping service shall be deemed also as a controller according to the laws, so the Controller and its client ("PartnerController") qualify as joint controllers regarding your personal data.

The Controller uses cookies during the use of its website.

Name of the Cookie Life period Features
_ga 2 years It enables the users to be recognized.
_gid 24 hours It enables the users to be recognized.

When visiting the website, the Google Analytics system operating the website places files containing data (cookie) on your computer, which are read back by the system at the time of the next visit of the website in order to recognise you. By using cookies, the processor temporarily processes the IP address of your computer, which qualifies as personal data as well. When entering the website, the processor orders a randomly formed code number to the IP address of your computer. Thereafter your IP address qualifying as personal data is not stored; the Google Analytics system recognizes the log-in from your computer solely based on the randomly generated code.

You may delete and disable the above cookies in the setting of the browser. If you do not proceed so, the Google Analytics system used by us records the above mentioned cookies on your computer in the period indicated above and it collects and processes the behavioural data of the entering to the website from your computer in this period. However, these data do not qualify as personal data having regard to the fact that they are connected to a randomly generated code number and the IP address qualifying as personal data is not stored neither by the Controller nor by the processor and cannot be connected to the code number again. The cookies are essentially necessary to provide the service, which you expressly required by the registration and the acceptance of the service agreement, through the website, so the Controller has the opportunity for the application of cookies and the processing exercised by them based on its obligation to perform the contract, as a legal basis.

You can read about the rules in connection with the cookies ensured by the processor and the opportunity of their management by you here: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu

5. The duration of the processing
The Controller promptly terminates the processing in the framework of providing the service under this Informant, erases the data processed in connection with you during the provision of the service, if you indicate to the Controller in writing that you wish to terminate the service agreement concluded between us. You may send the disclaimer of the service to the Controller via e-mail: info@carbyne.hu

You have the right to terminate the services related to private data handling described in Section 1. When the data controller (Carbyne) informs You about an employment opportunity or talent mapping program, you shall be informed about the client’s identity. If you wish to refrain from sending you private data to th 3rd party Client, you shall informed Carbyne during the personal meeting or e-mail correspondence.

During the Talent Mapping services you can request from Carbyne to delete your private data from their database up to 17 months from the date you have shared your information. Between 17 and 26 months you shall contact both Data Controllers (Carbyne and Client) directly.

6. Information on your rights related to processing
According to the above, you have the following rights in connection with the processing of the personal data which you provided us or which we became aware of during the processing, having regard to the legal bases set out in point 3.

You may exercise your rights so that you indicate to the Controller per e-mail or in a postal letter which of your rights regarding which of your data or all your data and how you intend to exercise. In case of such a notification, the Controller proceeds pursuant to the relevant laws and adjudges your request within 1 month at longest, which time-limit may be extended in the cases set out in the laws. The condition of sending the answer is that you shall be identifiable without any doubt based on the request. In order to enforce your rights, we ask you to contact the Controller via e-mail: info@carbyne.hu. We deliver you the answer in the same way as the request was sent (electronically or as a post mail).

In order to enforce your rights you may also contact the Partner Controller. We inform you of the contact of the Partner Controller in writing at the personal interview or in the Talent Mapping service agreement. Below, where we mention the Controller, it means the Partner Controller identically. You may enforce your rights towards both controllers.

You are entitled to receive the following information in connection with the processing performed by the Controller regarding your personal data:

  • Is your data processed at this moment? If yes, then:
  • What is the purpose of the processing?
  • What kind of data (categories) are processed?
  • Who are the addressees with whom the data will be disclosed?
  • For what period of time are the recorded data preserved?
  • You are entitled to request the rectification, erasure of data and the restriction of processing and to object to the processing.
  • You may lodge a complaint with the supervisory authority.
  • If the Controller did not collect your data from you, then their source.
  • In case of data transfer to a third country the guarantees to be ensured by Controller.

You are entitled to request a copy of your personal data processed by the Controller, which the Controller can provide you for free in a .csv form readable with excel program.

The Controller shall deliver you copy of the processed data only so that it may not violate other person's right to personal data, other right and freedom. Namely, if applicable, the Controller is not obligated to give you the copy of the processed personal data which cannot be separated from another person’s personal data.

B. You have the right to the rectification of your data processed by the Controller
In case you experience that your personal data appear inaccurate in the record of the Controller, you have the right to request the rectification of your processed personal data. You can perform it in writing by sending the request to the above indicated contacts (in undersigned, scanned declaration per e-mail, perhaps by sending an electronic document with electronic signature or in a postal letter). In connection with the performability of the request for rectification it shall be always examined what is the essential purpose of the data processing and the Controller shall execute the request for rectification only if it is related to the purpose of the data processing.

If you request the rectification of your personal data, the Controller shall notify everybody to whom it transmitted your personal data according to this Informant thereof.

C. You are entitled to request the restriction and the erasure of your data processed by the Controller
You may request the restriction of the processing in case:

  • you think that your personal data processed by the Controller are not accurate, then you may request the restriction of the processing until your processed personal data are rectified;
  • if you may request the erasure of data otherwise but instead of it the restriction of the processing serves your interests better;
  • if the Controller may already erase your data, since the purpose of the processing ceased but it is in your interest in order to enforce a legal claim, if your data are not erased, only their process is restricted;
  • if you object to the processing based on the legitimate interest of the Controller, in the provisional period, until it is established whether or not the legitimate interest of the Controller has priority against your interest connected to personal data, you may request the restriction of the processing of your personal data.

Your personal data may be solely stored and processed for reasons of public interest during the restriction. The Controller shall notify you of the possible lifting of the restriction of the processing.

You may request the erasure of the processed personal data, if

  • the process conducted by the Controller is unlawful;
  • the personal data are no longer necessary for the reason due to which the Controller collected them;
  • the laws on the processing provides so.

Your personal data may not be erased, if the processing is necessary:

  • to exercise the freedom of expression and information;
  • to comply with the legal obligation concerning the Controller or for the purposes of public interest;
  • for the establishment of legal claims;
  • for public health in the public interest;
  • for archiving purposes in the public interest, scientific or historical research purposes or statistical purposes.

If you request the restriction, the erasure of your personal data, the Controller shall notify all the persons to whom it transmitted your personal data according to this Informant thereof.

D. You may object to the processing of your personal data
You are entitled to object to the data processing established on the legitimate interest of the Controller (see point 1.1.b). You may exercise your right to object at the time of contacting. If this occurs, the Controller shall promptly terminate the data processing and erase your personal data according to as referred above. However, if you consent to the data processing when we contact you, then, having regard to the different legal basis of the subsequent data processing, in the framework of the data processing necessary to the performance of the agreement, in the case of which objection is not possible, you may exercise only your other rights under this point 6.

E. The portability of your personal data
Having regard to the fact that your personal data is not processed in an automatized way but in case of contacting you the associates of the Controller uniquely record and transmit your personal data, so you may not request the portability of your personal data based on the relevant laws.

F. You have the right to lodge a complaint
If you think that we violated the legislative provisions regarding the protection of your personal data by our data processing, you are entitled to lodge a complaint with the competent supervisory authority, which is the Hungarian National Authority for Data Protection and Freedom of Information (www.naih.hu; 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; +36 1 391 1400)

7. The data security measures taken by the Controller
The Controller ensures the security of the processing of your personal data and takes those technical measures which guarantee that the recorded, stored and processed data are protected and do everything in order to prevent the destruction, the unauthorized use and unauthorized alteration thereof. Besides, the Controller obligates itself to invite also all third persons to whom it may transmit or deliver the data to perform their obligations in that regard.

8. The scope and amendment of this Informant
The provisions of this Informant enter into force as of the date indicated on the first page, they regulate the activity of the Controller from that date. The Controller may amend this Informant at any time, which amendment concerns the data processing subsequent to its disclosure on the Controller's website, it shall be in force regarding you from the disclosure on the website. Should you not agree with any amendment to this Informant, you may exercise your right to erasure and to restriction under this Informant, if the conditions thereof are met.

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatásokat!

A Carbyne Kft-vel való kapcsolattartása során az alábbiaknak megfelelően kezeljük az Ön személyes adatait. A Carbyne Kft. szolgáltatásait az alábbiakban részletezett feltételekkel tudja igénybe venni.

A jelen tájékoztató szövegét megtalálja a www.carbyne.hu oldalon.

Az Adatkezelő: Carbyne Kft. (székhely: 1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. fszt. 2.; cégjegyzékszám: Cg. 01-09-293516; nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószáma: 25868593-2-43; közösségi adószám: HU25868593)
Képviselője: Harmath Iván Gábor ügyvezető
Elérhetősége: info@carbyne.hu

1. Milyen tevékenység keretében kezeljük az Ön személyes adatait?
Az Adatkezelő a munkaerő-közvetítéssel kapcsolatos kiválasztási eljárása során a szolgáltatásait igénybe vevő személyek (a továbbiakban: "Ön") adatait kezeli.

Önnel a következő módokon kerülhetünk kapcsolatba:

  1. Az Adatkezelő keresi meg Önt
    1. közösségi médiában felkérjük a kapcsolat felvételére, visszaigazolására; ez esetben a kapcsolat az Ön kifejezett szándéka szerint jön létre az Adatkezelő és Ön között;
    2. harmadik személy adja meg az Adatkezelő részére az Ön adatait, mely esetben az adatok átvételét követően az Adatkezelő haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot; a kapcsolatfelvételkor Ön tiltakozhat az adatkezelés ellen, vagy elfogadhatja azt
  2. Ön keresi fel az Adatkezelőt
    1. az Adatkezelő honlapján keresztül; ez esetben a jelen Tájékoztató elolvasását követően tud csak az Adatkezelővel kapcsolatba lépni;
    2. a közösségi médiában lép kapcsolatba az Adatkezelővel; ez esetben is az Adatkezelő honlapján keresztül tud végső soron az Adatkezelővel kapcsolatban lépni, jelen Tájékoztató elolvasását követően;
    3. egyéb állásközvetítő honlapon keresztül kapja meg az Adatkezelő a jelentkezését és veszi fel Önnel a kapcsolatot;
    4. emailben keresi meg az Adatkezelőt;

A kapcsolatfelvételt és az Ön megfelelő tájékoztatását követően a www.carbyne.hu honlapon tudja jelezni, hogy igénybe veszi az Adatkezelő szolgáltatásait. A szolgáltatások igénybevétele esetén rögzítjük a személyes adatait az adatbázisunkban. Ezt követően személyes adatait a jelen Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük a szintén itt rögzítésre kerülő szolgáltatások Ön részére történő nyújtása céljából.
Adatkezelési célok

  • Az Adatkezelő hosszútávú karriertanácsadás szolgáltatást kínál Önnek. Ennek keretében az Adatkezelő felveszi Önt az adatbázisába
    • jövőbeni esetleges álláspályázaton való részvétel, kiközvetítés;
    • az Adatkezelő közvetítésével meghirdetett konkrét álláspályázatra való jelentkezés;
      céljából
    • egy meghatározott ügyfél részére a Talent Mapping programban való részvétel
  • karriertanácsadást nyújt Önnek hírlevelek formájában;
  • személyes tanácsadást biztosít Önnek eseti jelleggel;
  • továbbítja adatait az Adatkezelő egy meghatározott ügyfelének munkaerőközvetítés / Talent Mapping szolgáltatás keretében.

A fenti szolgáltatások biztosítása céljából kezeljük az Ön személyes adatait, azaz

  • rögzítjük és nyilvántartjuk adatbázisunkban;
  • továbbítjuk az Ön igényeinek megfelelő konkrét álláspályázatot meghirdető, vagy a Talent Mapping (lásd alább) szolgáltatást igénybe vevő ügyfelünknek; ez esetben az ügyfél kilétéről előzetesen tájékoztatjuk Önt és a beleegyezését kérjük a kiközvetítéshez;
  • karriertanácsokat, személyre szabott tájékoztatást küldünk Önnek álláspályázaton való részvétel lehetőségéről;
  • személyes adatainak kezelése által lehetővé tesszük részvételét az ügyfeleink részére folytatott kiválasztási eljárásokban.

A Talent Mapping szolgáltatás keretében ügyfeleink részére az érintett munkakörökre legalkalmasabb jelöltek felkutatását vállaljuk az adott állásra pályázat meghirdetése nélkül. A jelöltekről készített, a szolgáltatással érintett munkakörre fókuszáló rövid jellemzés átadásával tájékoztatjuk ügyfelünket. A Talent Mapping szolgáltatás még nem jelent munkaerőközvetítést, hanem a jövőbeni kiközvetítést megelőző, tájékozódási, a kiközvetítést előkészítő, támogató tevékenységnek tekinthető. A Talent Mapping szolgáltatás keretében egy konkrét ügyfél részére való ajánláshoz az Ön előzetes beleegyezését kérjük. Ez esetben az érintett ügyfél és a Carbyne közös adatkezelőnek minősülnek a Talent Mapping szolgáltatás keretében történő adatkezelés tekintetében. A Talent Mapping szolgáltatás keretében a beleegyezésétől számított legfeljebb 26 hónapig kezeljük a személyes adatait az ügyféllel közös adatkezelésben.

Személyes adatait az itt meghatározott céloktól eltérő célra nem kezeljük, kivéve, ha jogszabályi kötelezettség teljesítése céljából kötelesek vagyunk a fentiektől eltérő adatkezelésre.

Az Adatkezelő általi adatkezelés nem minősül emberi beavatkozás nélkül folytatott online munkaerő-toborzási tevékenységnek, mivel egyedileg kapcsolatba lépünk Önnel.

2. A kezelt személyes adatok köre
Önről a kapcsolatfelvételkor Ön által megadásra kerülő személyes adatokat (név, emailcím, mobilszám), továbbá az önéletrajzában saját döntése szerint megadott, majd azt követő (személyes, vagy telefonos) interjún felvételre kerülő személyes adatokat, továbbá az Ön által megadott harmadik személyektől kapott referencia adatokat kezeljük.

Ezen felül az Önnel készített interjú alapján az Adatkezelő további megjegyzéseket, észrevételeket fűzhet az Ön által megadott személyes adatokhoz, amelyek szintén személyes adatnak minősülhetnek és az Adatkezelő kezeli azokat.

Különleges adatot (pl. egészségi állapotra vonatkozó adat, bűnügyi személyes adat) kizárólag az Ön kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulásával és csak abban az esetben kezeli az Adatkezelő, ha az egy, az Ön által megpályázott konkrét állásajánlatra történő kiválasztás során szükséges. Az Adatkezelő kifejezett kérése nélkül az Adatkezelő tudomására hozott (pl. az online regisztráció során feltöltött önéletrajzban szereplő) különleges adatok kezeléséért nem vállal felelősséget.

3. Az adatkezelés jogalapja
Az Ön személyes adatait a munkaerőközvetítési kiválasztási szolgáltatás Ön részére történő nyújtása, továbbá a szolgáltatás nyújtását megelőző kapcsolatfelvétel céljából kezeljük. Az adatkezelés a szolgáltatás nyújtásához szükséges, anélkül a szolgáltatást az Adatkezelő nem tudja nyújtani az Ön részére, így amennyiben esetlegesen nem járul hozzá adatai kezeléséhez, az Adatkezelő szolgáltatásait sem tudja igénybe venni.

Abban az esetben, amikor harmadik személytől szerzi meg az Adatkezelő az Ön személyes adatait, a kapcsolatfelvételhez szükséges adatkezelés jogalapja az Adatkezelő jogos érdekének érvényesítése. Az Adatkezelő jogos érdeke a munkaerőközvetítési tevékenysége folytatásához fűződő érdek, mely tevékenységet az álláspályázatokon potenciálisan eredménnyel résztvevő személyek felkeresésével tud megvalósítani. A tevékenysége folytatása keretében történő kapcsolatfelvétel szükségképpen személyes adatok kezelésével jár, személyes adatok kezelése nélkül az Adatkezelő nem tudja folytatni tevékenységét.

Ez utóbbi esetben, a jogszabályban előírt érdekmérlegelés szem előtt tartásával, a kapcsolatfelvétel oly módon történik, hogy az Ön érdekei ne szenvedjenek sérelmet. Ennek biztosítására:

  • kizárólag a nevét és a telefonszámát, mint személyes adatát szerezzük meg az Önt ajánló harmadik személytől;
  • az így megszerzett személyes adatait a lehető legrövidebb ideig kezeljük, és a legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot;
  • a kapcsolatfelvételt a lehető legalkalmasabb időben kezdeményezzük, nem zavarjuk Önt munkaidőben;
  • a kapcsolatfelvétel alapján, amennyiben Ön nem járul hozzá a további adatkezeléshez, a személyes adatait haladéktalanul töröljük;

Amennyiben az Adatkezelő harmadik személytől megszerzett adatokra támaszkodva veszi fel Önnel a kapcsolatot, a kapcsolatfelvételkor tájékoztatja Önt a jelen Tájékoztatóban foglaltakon kívül az Ön személyes adatai megszerzésének a forrásáról.

4. Adatkezelési tevékenységek, adattovábbítás, az adatok lehetséges címzettjei
Az első kapcsolatfelvétel során Önről megszerzett személyes adatait rögzítjük adatbázisunkban.
Amennyiben emailben vesszük fel Önnel a kapcsolatot, úgy az emailen megküldött adatait a levelezőrendszer is tárolja. A honlapon keresztül történő bejelentkezést során megküldött adatai közvetlenül adatbázisunkban rögzülnek.

Az Ön személyes adatainak felvétele, adatbázisunkban való rögzítése és azt követő kezelése tekintetében az alább meghatározásra kerülő címzetteken kívül kizárólag az Adatkezelő alkalmazottai járnak el, akik tekintetében az Adatkezelő biztosítja, hogy eljárásuk megfeleljen a vonatkozó adatkezelési jogszabályoknak, illetve a jelen Tájékoztatónak.

Adatbázisunkat egy felhő alapú CRM rendszerben rögzítjük, mely rendszernek az adatkezelési jogszabályoknak való megfelelését a szolgáltató biztosítja. A CRM rendszer szolgáltatója adatfeldolgozóként rögzíti és kezeli az Ön adatait. Az adatfeldolgozó neve és elérhetősége:

Név: Bullhorn International Limited;
Székhely: 8th Floor 155 Bishopgate, London EC2M ETQ, Egyesült Királyság;.
E-mail cím: sales@bullhorn.com;

Levelezőrendszerünket a Google LLC üzemelteti, ennek megfelelően adatfeldolgozóként kezeli az Ön személyes adatait, melyek a levelezőrendszer használatával jutnak el az Adatkezelőhöz.

Név Google LLC;
Székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
E-mail cím: [*];

 

Az alább rögzítésre kerülő cookie-kat is a Google üzemelteti, mint adatfeldolgozó.

A levelezőrendszerben, továbbá a CRM rendszerben rögzítésre kerülő adatok harmadik országban megtalálható szerveren rögzülnek, amely harmadik ország azonban a vonatkozó jogszabály szerinti biztonságos harmadik országnak tekintendő.

A személyes interjún felvételre kerülő jegyzőkönyvet, benne az Ön személyes adataival szintén rögzítjük CRM rendszerünkben.

A CRM rendszerünkben Önről tárolt személyes adatokat megküldjük azon ügyfelünknek, amely az Ön érdeklődése szerinti álláspályázatot meghirdette, és akinek a kilétéről Önt előzetesen minden esetben írásban (emailben) tájékoztatjuk. Az álláspályázatot meghirdető, vagy a Talent Mapping szolgáltatást igénybe vevő ügyfelünk a jogszabály szerint szintén adatkezelőnek tekintendő, így az Ön adatai kezelése tekintetében az Adatkezelő és az ügyfele ("Társadatkezelő") közös adatkezelőnek minősülnek.

Az Adatkezelő honlapjának használata során cookie-kat használ.

Cookie neve Élettartalma Tulajdonságai
_ga 2 év. A felhasználók felismerését teszi lehetővé
_gid 24 óra A felhasználók felismerését teszi lehetővé

 

Az Ön számítógépére a honlap felkeresése során a honlapot működtető Google Analytics rendszer adatokat tartalmazó file-okat (cookie) helyez el, melyeket az Ön felismerése céljából a honlap következő meglátogatásakor a rendszer visszaolvas. A cookie-k használatával az Ön számítógépének IP címe, ami szintén személyes adatnak minősül, átmenetileg kezeli az adatfeldolgozó. A honlapra történő belépésekor az Ön számítógépének IP címéhez egy véletlenszerűen kialakított kódszámot rendel az adatfeldolgozó. Ezt követően az Ön személyes adatának minősülő IP címe nem kerül tárolásra, ezt követően kizárólag a véletlenszerűen generált kód alapján ismeri fel az Ön számítógépéről történő bejelentkezést a Google Analytics rendszer.

A fenti cookie-kat a böngésző beállításaiban törölheti, letilthatja. Amennyiben ezt nem teszi meg, úgy az általunk használt Google Analytics rendszer a fent jelzett időtartamban rögzíti az Ön számítógépén az említett cookie-kat, és így ezen időtartamban begyűjti és kezeli Ön számítógépéről a honlapra történő belépések viselkedési adatait. Ezen adatok azonban nem minősülnek személyes adatnak, tekintettel arra, hogy egy véletlenszerűen generált kódszámhoz vannak kapcsolva, továbbá a személyes adatnak minősülő IP cím nem kerül tárolásra sem az Adatkezelő, sem az adatfeldolgozó által, a kódszámmal az újra össze nem kapcsolható. A cookie-k az Ön által a regisztrációval és a szolgáltatási szerződés elfogadásával kifejezetten igényelt szolgáltatásnak a honlap igénybevételével való nyújtásához elengedhetetlenül szükségesek, így a cookie-k alkalmazására és az általuk végzett adatkezelésre az Adatkezelőnek a szerződés teljesítésére vonatkozó kötelezettsége, mint jogalap alapján van lehetősége.

Az adatfeldolgozó által biztosított cookie-kal kapcsolatos szabályokat, azok Ön általi kezelésének lehetőségéről itt olvashat: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu

5. Az adatkezelés időtartama, az adatkezelés megszüntetése
Az Adatkezelő a jelen Tájékoztatóban foglalt szolgáltatásnyújtás keretében történő adatkezelést haladéktalanul megszünteti, a szolgáltatásnyújtás során Önnel kapcsolatban kezelt adatokat törli, amennyiben Ön írásban jelzi az Adatkezelőnek, hogy meg kívánja szüntetni a közöttünk létrejött szolgáltatási megállapodást. A szolgáltatás lemondását a info@carbyne.hu e-mail címen keresztül küldheti meg az Adatkezelő részére.

Önnek lehetősége van az adatkezelést csak az 1. pontban meghatározott, a Társadatkezelők részére való továbbítással járó adatkezelési cél tekintetében megszüntetni. Ezt oly módon teheti meg, hogy anennyiben az Adatkezelő az 1. pontban vállaltak szerint tájékoztatja Önt a Társadatkezelő kilétérő az adattovábbítást megelőzően, úgy ezen tájékoztatás átvételével egyidejűleg Önnek lehetősége van írásban – az előző bekezdésben rögzített módon - jelezni az Adatkezelő részére, amennyiben az adott Társadatkezelő részére történő adattovábbítási cél tekintetében a jelen Tájékoztatóval létrehozott szolgáltatási szerződést módosítani, az adott Társadatkezelő részére való adattovábbítást, mint adatkezelési célt törölni kívánja. Ez a szerződésmódosítás nem szüntetni meg a teljes szolgáltatási szerződést Ön és az Adatkezelő között, kizárólag az Ön által jelzett adatkezelési cél tekintetében

A Talent Mapping szolgáltatásban való részvétel esetén az adatkezelés megkezdéstől számított 17 hónapon keresztül Ön továbbra is az Adatkezelő értesítésével kérheti, hogy mind az Adatkezelő, mind a Talent Mapping szolgáltatást igénybe vevő ügyfél, mint Társadatkezelő szüntesse meg az Önnel kapcsolatos adatkezelési tevékenységet. A közös adatkezelés időszakának 18-26 hónapjában az adatkezelés megszüntetését mindkét adatkezelőtől (azaz az Adatkezelőtől és az előzetes tájékoztatás során megadott ügyféltől, mint Társadatkezelőtől) közvetlenül kérheti.

6. Tájékoztatás az adatkezeléssel kapcsolatos jogairól

A fentiek szerint Ön által a rendelkezésünkre bocsátott, vagy a kezelés során tudomásunkra jutott személyes adatok 3. pontban rögzített jogalapokra tekintettel történő adatkezelésével kapcsolatban Önt az alább rögzített jogok illetik meg.

Jogait oly módon gyakorolhatja, hogy emailben, vagy postai levélben írásban jelzi az Adatkezelő számára, hogy mely jogát, mely adata, vagy az összes adata tekintetében és milyen módon kívánja gyakorolni. Ilyen jelzés esetén a vonatkozó jogszabály szerint jár el az Adatkezelő és bírálja el a kérését legfeljebb 1 hónap alatt, amely elintézési határidő a jogszabályban foglalt esetekben meghosszabbítható. A válasz megküldésének feltétele, hogy a kérelem alapján az Ön személyét be lehessen kétséget kizáróan azonosítani. Ehhez kérjük, hogy jogai érvényesítése céljából az info@carbyne.hu e-mail címen keresse meg az Adatkezelőt. A választ a kérelemmel azonos módon (elektronikusan, vagy postai levélként) juttatjuk el Önnek.

Jogai érvényesítése céljából a Társadatkezelőt szintén megkeresheti. A Társadatkezelő elérhetőségéről a személyes interjú alkalmával, vagy a Talent Mapping szolgáltatásba való bevonásról szóló értesítésben tájékoztatjuk írásban. Az alábbiakban, ahol az Adatkezelőt említjük, az azonosan jelenti a Társadatkezelőt is. Jogait mindkét adatkezelő irányába azonosan érvényesítheti.

A. Önnek joga van, hogy megkapja az Ön személyes adatai tekintetében az Adatkezelő által végzett adatkezeléssel kapcsolatban a következő tájékoztatást:

  • Kezelik-e épp az adatát? Ha kezelik, akkor:
  • Mi a kezelés célja?
  • Milyen adatokat kezelnek (kategóriákat)?
  • Kik a címzettek, akikkel közölni fogják az adatokat?
  • Mi a felvett adatok megőrzésének az időtartama?
  • Önnek joga van, hogy az adatok helyesbítését, törlését, a kezelés korlátozását kérje, tiltakozzon az adatkezelés ellen.
  • Önnek joga van a felügyeleti hatósághoz fordulni panaszával.
  • Ha adatait nem Öntől gyűjtötte az Adatkezelő, akkor azok megszerzésének forrását.
  • Harmadik országba történő adattovábbítás esetén az Adatkezelő által biztosítandó garanciákról.

Önnek joga van másolatot kérni az Adatkezelő által kezelt személyes adatairól, melyet az Adatkezelő excel programmal olvasható .csv formátumban tud ingyenesen az Ön rendelkezésére bocsátani.

A kezelt adtok másolatát csak olyan módon kötelesek kiadni Önnek az Adatkezelő, hogy azzal nem sértheti más személy személyes adathoz fűződő jogait, egyéb jogát, szabadságát. Azaz adott esetben az olyan, az Adatkezelő által kezelt személyes adatát, melyeket nem tud elválasztani más személy személyes adataitól, nem köteles másolatban kiadni Önnek.

B. Önnek joga van az Adatkezelő által kezelt adatai helyesbítéséhez
Amennyiben azt tapasztalja, hogy személyes adatai pontatlanul szerepelnek az Adatkezelő nyilvántartásában, úgy joga van kérni az kezelt személyes adatai helyesbítését. Ezt írásban teheti meg a fent jelzett elérhetőségekre való megküldéssel (emailen aláírt, beszkennelt nyilatkozatban, esetleg elektronikus aláírással ellátott elektronikus dokumentum megküldésével, vagy postai levélben). A helyesbítési kérelem teljesíthetőségével kapcsolatban mindig vizsgálni kell, hogy mi az alapvető adatkezelési cél, és a helyesbítési kérelmet csak akkor köteles az Adatkezelő teljesíteni, amennyiben az összefügg az adatkezelési céllal.

Amennyiben Ön kéri személyes adatai helyesbítését, úgy erről az Adatkezelő mindenkit értesíteni köteles, akinek továbbította a személyes adatait a jelen Tájékoztató szerint.

C. Önnek joga van az Adatkezelő által kezelt adatai kezelésének korlátozását, törlését kérni
Az adatkezelés korlátozását abban az esetben kérheti,

  • ha úgy gondolja, hogy nem pontosak az Adatkezelő által kezelt személyes adatai, akkor addig kérheti az adatkezelés korlátozást, amíg meg nem történik a kezelt személyes adatainak a helyesbítése;
  • ha egyébként az adatok törlését kérheti, de ehelyett az adatkezelés korlátozása szolgálja jobban az Ön érdekeit;
  • ha az Adatkezelő törölhetné már az adatait, mert megszűnt az adatkezelési cél, de az Ön érdekeinek az felel meg valamely jogi igény érvényesítése céljából, ha az adatai nem kerülnek törlésre, csak a kezelésüket korlátozzuk;
  • ha Ön tiltakozik az Adatkezelő jogos érdekére alapított adatkezelése ellen, az esetben azon átmeneti időszakban, amíg megállapítást nyer, hogy az Adatkezelő jogos érdeke elsőbbséget élvez-e az Ön személyes adathoz fűződő érdekeivel szemben vagy sem, addig személyes adatai kezelésének a korlátozását kérheti.

A korlátozás időtartama alatt kizárólag tárolni, illetve közérdekből, vagy jogi igények érvényesítése céljából lehet kezelni az Ön személyes adatát. Az adatkezelés korlátozásának esetleges feloldásáról az Adatkezelő köteles Önt tájékoztatni.

A kezelt személyes adatok törlését abban az esetben kérheti, ha

  • az Adatkezelő által folytatott adatkezelés jogellenes;
  • a személyes adatokra abból a célból már nincs szükség, amely miatt gyűjtötte az Adatkezelő;
  • az adatkezelésre vonatkozó jogszabály így rendelkezik;

Nincs lehetőség a kezelt személyes adatai törlésére, amennyiben:

  • az adatkezelés a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlásához;
  • az adatkezelés az Adatkezelőre vonatkozó jogszabályi kötelezettség teljesítéséhez, vagy közérdekből;
  • jogi igények előterjesztéséhez;
  • népegészségügyi közérdekből;
  • tudományos és történelmi kutatási, közérdekű archiválási vagy statisztikai célból;
    szükséges.

Amennyiben Ön kéri személyes adatai korlátozását, törlését, úgy erről az Adatkezelő mindenkit értesíteni köteles, akinek továbbította a személyes adatait a jelen Tájékoztató szerint.

D. Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen
Önnek joga van, hogy tiltakozzon az Adatkezelő jogos érdekére alapított adatkezeléssel szemben (lásd: 1.1.b. pont). A tiltakozáshoz való jogát a kapcsolatfelvételkor gyakorolhatja. Amennyiben erre sor kerül, a fentiekben is hivatkozottak szerint az Adatkezelő haladéktalanul megszünteti az adatkezelést és törli az Ön személyes adatait. Amennyiben viszont a kapcsolatfelvételkor hozzájárul az adatkezeléshez, úgy az azt követő adatkezelésre már eltérő jogalapra tekintettel, a szerződés teljesítéséhez szükséges adatkezelés keretében kerül sor, amely esetén tiltakozásra nincs lehetőség, csak a jelen 6. pontban foglalt egyéb jogait gyakorolhatja.

E. Személyes adatainak hordozhatósága
Tekintettel arra, hogy az Ön személyes adatainak a kezelése nem automatizált módon történik, hanem a kapcsolatfelvétel esetén az Adatkezelő munkatársai egyedileg rögzítik és továbbítják az Ön személyes adatait, így a vonatkozó jogszabályok alapján nem kérheti személyes adatai hordozhatóságát.

F. Önnek joga van a panasztételre
Amennyiben úgy gondolja, hogy adatkezelésünkkel megsértettük az Ön személyes adatainak védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, úgy jogosult panaszt tenni ezzel kapcsolatban az illetékes felügyeleti hatóságnál, amely a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (www.naih.hu; 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; +36 1 391 1400).

7. Az Adatkezelő által megtett adatbiztonsági intézkedések
Az Adatkezelő (ideértve a fentiek szerint a Társadatkezelőt is) gondoskodik az Ön személyes adatai kezelésének biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Mindemellett az Adatkezelő kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

8. Jelen Tájékoztató hatálya, módosítása
A jelen Tájékoztatóban foglalt rendelkezések az első oldalon jelzett időpontban lépnek hatályba, attól az időponttól kezdve szabályozzák az Adatkezelő tevékenységét. Az Adatkezelő bármikor jogosult a jelen Tájékoztatót módosítani, amely módosítás annak az Adatkezelő honlapján való közzétételét követő adatkezelésekre vonatkozik, az Ön irányába a honlapon való közzétételtől lesz hatályos. Amennyiben Ön nem ért egyet jelen Tájékoztató bármely módosításával, úgy gyakorolhatja a jelen Tájékoztatóban foglalt törléshez, korlátozáshoz jogait, amennyiben annak feltételei fennállnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen Tájékoztató aláírásával az adatakezelési tájékoztatás megtörténtét, megismerését, Adatkezelő által történt korábbi megküldését igazolja. A jelen Tájékoztató aláírásával egyidejűleg nyilatkozik arról, hogy a Tájékoztatóban foglalt, továbbá a szóbeli tájékoztatással kiegészített tartalom, feltételek szerinti szolgáltatást igénybe kívánja venni a Carbyne Kft.-től.

A továbblépéshez görgesse végig a Személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékoztatót! A fenti tájékoztatást megértettem, tudomásul vettem, ezen megfontolás alapján a szóbeli és írásbeli tájékoztatás szerinti szolgáltatásokat igénybe szeretném venni a Carbyne Kft.-től a Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint.